Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ


ΒΡΑΒΕΙΟ «Λάβε βιώσας»
 
Το Σάββατο 13 Μαρτίου 2010 ήταν μια μέρα ξεχωριστής τιμής και χαράς για το σχολείο.

Στις 12 το μεσημέρι , στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Σαπών η φαρμακευτική εταιρεία Pharmathen , που έχει εγκαταστάσεις παραγωγής στις Σάπες ,τίμησε μαθητές του σχολείου μας που αποφοίτησαν με άριστα και πέτυχαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας την περσινή χρονιά .

Στους μαθητές απονεμήθηκε βραβείο που συνοδευόταν από σύνθεση φιλοτεχνημένη από την Αγγ. Κοροβέση με τίτλο «Λάβε βιώσας» και με χρηματικό ποσό σαν αναγνώριση των προσπαθειών που κατέβαλαν για την επιτυχία τους.

Τα βραβεία στους απόφοιτους μαθητές παρέδωσε ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Κ. Γιώργος Πεταλωτής . Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η γενική γραμματέας της περιφέρειας Α.Μ.Θ. , ο υπερνομάρχης Ροδόπης-Έβρου, ο νομάρχης Ροδόπης , ο δήμαρχος Σαπών, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι , εκπρόσωπος της μητροπόλεως ,οι οικογένειες των βραβευθέντων μαθητών .

Οι βραβευθέντες μαθητές , απόφοιτοι της σχολικής χρονιάς 2008-2009, ήταν :

Δημοπούλου Αντιγόνη, Ζιώγας Κωνσταντίνος, Μαυροπούλου Βαρβάρα, Μούρου Ειρήνη, Μουσταφά Πασά Εσρά, Μπανταλίδης Κωνσταντίνος, Πεντερίδης Γιώργος.

Μαθήτριες της δημοσιογραφικής ομάδας του σχολείου δρώντας μέσω του ρεπορτάζ , συνάντησαν τον κ. Πεταλωτή και το Δ.Σ. της εταιρείας Pharmathen δηλαδή τον κ. Κάτσο και την κ. Κάτσου και τους οποίους ευχαρίστησαν για την ηθική και υλική τους συμπαράσταση προς το σχολείο , μέσω αυτής της εκδήλωσης.

Δημοσιογραφική ομάδα SAPRESS

Παραβρεθέντες στην εκδήλωση

Ο κ. Κάτσος ιδιοκτήτης  της εταιρείας Pharmathen
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλά από το βήμα των Σαπών
Ομάδα από τους βραβευθέντες μαθητές
 Η βράβευση των μαθητών του ΓΕ.Λ. Δ.Ε. Σαπών
Ο υφυπουργός παρά τω πρωυθπουργό και ο πρόεδρος του Σ.Σ. της εταιρείας Pharmathen με ομάδα βραβευθέντων μαθητών
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και ο πρόεδρος του Σ.Σ. της εταιρείας Pharmathen με τη δημοσιογραφική ομάδα SAPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου