Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΛΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ...

ΓΕ.Λ. ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΑΠΩΝ - 2ο ΓΕ.Λ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: 0 - 2 ΣΕΤ

Οι παίκτριες του Ιωάννη Μάγειρα πάλεψαν για την νίκη στον αγώνα που διεξήχθηκε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γυμναστηρίου Κομοτηνής, την Δευτέρα 23-11-2009 ενάντια στο 2ο ΓΕ.Λ. Κομοτηνής, αλλά τελικά ηττήθηκαν με 2-0 σετ.
Η ομάδα του 2ου ΓΕ.Λ. Κομοτηνής είναι πιο έμπειρη, αρτιότερα προετοιμασμένη και ήταν αποφασισμένη να κερδίσει τον αγώνα, με απώτερο στόχο να κατακτήσει και το τρόπαιο. Παρόλα αυτά, τα κορίτσια του ΓΕ.Λ. Δ.Ε. Σαπών αψηφώντας τα προγνωστικά και την αγωνιστική υπερτερότητα των αντιπάλων τους αγωνίστηκαν με ψυχή και σθένος με στόχο να κάνουν την έκπληξη και να προκριθούν στην επόμενη φάση του σχολικού πρωταθλήματος. Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος μας και το περίσσιο πάθος το κοριτσιών δεν ήταν αρκετό, για αυτό και οδηγηθήκαμε στην ήττα με 2-0 σετ (25-9 και 25-9).
Σε όλες τις παίκτριες του ΓΕ.Λ. Δ.Ε. Σαπών δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσουν την ομάδα, προσφέροντας η κάθεμιά τα μέγιστα των δυνατοτήτων της, διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι Αλή Μελέκ, Γιουσούφ Μπιλγκέ και Ποσταντζή Χαλιμέ.
ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΕ.Λ. Δ.Ε. ΣΑΠΩΝ (Προπονητής Ιωάννης Μάγειρας) : Γιουσούφ Μπιλγκέ, Χουσεΐν Τουλίν, Χαλήλ Εμπρού, Αϊντινίδου Μαριάννα, Αλή Μελέκ, Δεδέ Ογλού Νουρτζάν, Μπελιούκ Μπασή Χανιφέ, Ποσταντζή Χαλιμέ, Χουσεΐν Μπουρτζού, Ρετζέπ Σερπήλ, Μαυροπούλου Κυριακή.

 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου