Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ

Η ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...

ΓΕ.Λ. ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΑΠΩΝ - 3ο ΓΕ.Λ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: 0-2 ΣΕΤ

Η απειρία και τα λάθη σε κρίσιμα σημεία ήταν αυτά που στέρησαν την νίκη στο ΓΕ.Λ. Δ.Ε. Σαπών στον αγώνα που διεξήχθηκε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γυμναστηρίου Κομοτηνής, την Παρασκευή 20-11-2008 ενάντια στο 3ο ΓΕ.Λ. Κομοτηνής, που επικράτησε τελικά με 2-0 σετ.
Το πάθος, η αποφασιστικότητα και το ψυχικό σθένος των παικτών του Ιωάννη Μάγειρα δεν στάθηκαν αρκετά για να διεκδικήσουν την νίκη. Η ομάδα του 3ου ΓΕ.Λ. Κομοτηνής ήταν πιο ουσιαστική, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί από τους παίκτες του αγωνίζονται σε τοπικές ομάδες, οι οποίες έχουν αξιόλογη πορεία σε ερασιτεχνικές και επαγγελματικές κατηγορίες, και γι' αυτό επικράτησαν και στα δύο σετ του αγώνα. Οι ερασιτέχνες, πλην όμως ταλαντούχοι, παίκτες του ΓΕ.Λ. Δ.Ε. Σαπών πάλεψαν επί ίσοις όροις για την νίκη και θα μπορούσαν να κάνουν την ανατροπή αν δεν έκαναν κάποια λάθη σε σημαντικά σημεία του παιχνιδιού.
Τόσο στο πρώτο (21 – 25) όσο και στο δεύτερο σετ (20 – 25) ,η ομάδα μας “κυνήγησε” την νίκη αλλά το 3ο ΓΕ.Λ. Κομοτηνής ήταν πιο ψύχραιμο και επικράτησε κερδίζοντας και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του σχολικού πρωταθλήματος. Από την ομάδα του ΓΕΛ ΔΕ Σαπών, όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό αλλά και τα παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής βοήθησαν ενθαρρύνοντας τους παίκτες μας, διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι Σεβδυνίδης Μάριος, Σαρή Σακάλ Φατήχ, Κοτρανίδης Νικόλαος και Χατίπ Εμίν Χουσεΐν Μπουράκ.
ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΕΛ ΔΕ ΣΑΠΩΝ ( Προπονητής Ιωάννης Μάγειρας ): Σεβδυνίδης Μάριος, Χατίπ Εμίν Χουσεΐν Μπουράκ, Σαρή Σακάλ Φατήχ, Κοτρανίδης Νικόλαος, Μεχμέτ Εράι, Αλή Ισμαήλ, Αχμέτ Λεβέντ, Τσιώτρας Βασίλειος, Αλή Αλή, Πορτοκάλογλου Κωνσταντίνος, Βεργκάν Αχμέτ, Κιπτή Οσμάν Μουράτ .

 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου