Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ




 

Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010  μια νέα σχολική χρονιά άρχισε . Μαθητές και μαθήτριες του γενικού  λυκείου διαπολιτισμικής εκπαίδευσης Σαπών και του γυμνασίου διαπολιτισμικής εκπαίδευσης Σαπών συγκεντρώθηκαν στην κοινή αυλή των σχολείων για την επίσημη έναρξη του σχολικού έτους . Φέτος την διοργάνωση του αγιασμού ανέλαβε το ΓΕΛ Σαπών .

Η αρχή έγινε με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον πατέρα  Ευάγγελο . Παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Σαπών κ. Πιλιλίτσης , ο αντιδήμαρχος Σαπών κ. Σταυρίδης εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού , σχολικοί σύμβουλοι, οι διευθυντές των σχολείων , οι παλαιοί και νέοι καθηγητές , γονείς και εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων …..και φυσικά…. όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες! 








 Τους μαθητές υποδέχθηκαν με ένα πλατύ χαμόγελο καθηγήτριες και καθηγητές , τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά ο κ. δήμαρχος κ. Πιλιλίτσης ,  η διευθύντρια κ. Δαργινίδου Λ, και ο υποδιευθυντής κ. Μαργαρίτης Χ..

Στους μαθητές κατόπιν μοιράστηκαν τα σχολικά βιβλία με την επιμέλεια των καθηγητών , τα οποία και φέτος ….ήταν ασήκωτα από τις πολλές ελπίδες , υποσχέσεις και ευχές !


                             



                                                                         Δημοσιογραφική ομάδα SAPRESS
   


  
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου