Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΑΠΩΝ - ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
1-1 ( 1-4 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ )

Μία καθοριστική λανθασμένη απόφαση του διαιτητή που υπέδειξε ανύπαρκτο πέναλτι λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του κανονικού αγώνα και ενώ το Γενικό Ενιαίο Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών προηγούνταν με 1-0, έκρινε ουσιαστικά τον αγώνα ποδοσφαίρου της δεύτερης φάσης του σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ του Μειονοτικού Λυκείου που επικράτησε στα πέναλτι με 4-1, την Τετάρτη 22-10-2008, στις άρτιες εγκαταστάσεις του Πανθρακικού σταδίου.
Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, τουλάχιστον στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, με το ΓΕΛ ΔΕ Σαπών να χάνει τη μοναδική κλασική ευκαιρία να προηγηθεί, και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσοι το παρακολούθησαν μέχρι το τέλος.
Από το δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου και μέχρι τη λήξη του αγώνα, το ΓΕΛ ΔΕ Σαπών απέδωσε κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο, διαθέτοντας παίκτες με προσωπικότητα και άριστη τεχνική κατάρτιση, που μεγαλουργούν στις κατηγορίες του περιφερειακού και τοπικού πρωταθλήματος και δημιούργησε πλήθος ευκαιριών που απώλεσε, λόγω του άκρατου ενθουσιασμού και του απαράμιλλου πάθους των ποδοσφαιριστών του.
Οι παίκτες του ΓΕΛ ΔΕ Σαπών, καθοδηγούμενοι με μαεστρία από τον προπονητή τους Ιωάννη Μάγειρα, προηγήθηκαν με την κορωνίδα της επιθετικής τους γραμμής, τον Αλή Αλή, με ένα έξοχο ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, 15 λεπτά μετά την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου, ενώ παράλληλα θωράκισαν τη γρανιτένια άμυνά τους, χρησιμοποιώντας αλληλοκάλυψη και βοήθειες και κάνοντας υποδειγματική χρήση του τεχνικού offside.
Μετά την επίτευξη του καταπληκτικού γκολ, το ΓΕΛ ΔΕ Σαπών ανέβασε ρυθμούς και επικράτησε κατά κράτος σε όλες τις γραμμές, καθώς κάθε οργανωμένη επιθετική του ενέργεια ήταν απειλητική για την εστία του Μειονοτικού Λυκείου. Η ισοφάριση του Μειονοτικού Λυκείου, με το πέναλτι-ανακάλυψη του διαιτητή, οδήγησε το παιχνίδι στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, όπου το Μειονοτικό Λύκειο πιο ψύχραιμο επικράτησε με 4-1, ευστοχώντας σε όλα τα πέναλτι.
Δεν είχαμε την ψευδαίσθηση και την απαίτηση οι παίκτες του ΓΕΛ ΔΕ Σαπών να διαχειριστούν το διαιτητικό λάθος και με πεσμένη ψυχολογία ευστόχησαν μόνο στο πρώτο πέναλτι, ενώ το δεύτερο σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι.
Συνεχίζουμε, με ψηλά το κεφάλι, μετουσιώνοντας τη θλίψη στα μάτια των παιδιών σε περηφάνια για τα μαθήματα ευγενούς άμιλλας και αθλητικής παιδείας που παρέδωσαν, παρακαταθήκη για το μέλλον τους στην κοινωνία των πολιτών με πιο ανθρώπινο πρόσωπο. Σας ευχαριστούμε.
Η καθόλα αξιόμαχη ομάδα του Μειονοτικού Λυκείου έχει τις ευχές μας για καλή συνέχεια και κατάκτηση του τροπαίου.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΕΛ ΔΕ ΣΑΠΩΝ (Προπονητής Ιωάννης Μάγειρας): Nικηφορίδης Γεώργιος, Ιμπραήμ Χασάν, Νεμίτσας Γεώργιος, Αλή Αλή, Πεντερίδης Γεώργιος, Φουντουτζακλή Τουργκάι, Κιοσέ Αχμέτ Χασάν, Κοτρανίδης Νικόλαος, Τριανταφυλλίδης Οδυσσέας, Πέιτσος Ιωάννης, Τραπεζανίδης Ορέστης, Μπελεζώνης Μάριος, Σαρή Σακάλ Φατήχ, Κιπτή Οσμάν Μουράτ, Μεζιρίδης Σάββας


ΚΟΛΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΓΕΛ ΔΕ ΣΑΠΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου