Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

ΧΡΥΣΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ…

ΓΕΝΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΑΠΩΝ

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Η πολυσυμμετοχικότητα στην πράξη

ΧΡΥΣΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ…

ΧΑΛΚΙΝΟΣ O XAΛΗΛ ΑΛΗ

Με την κορυφαία επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου από το μαθητή της Β’ Λυκείου Χαλήλ Αλή και με πολλές διακρίσεις και υψηλές κατατάξεις, σε αγόρια και κορίτσια, σφραγίστηκε η φετινή πολυσυμμετοχική αποστολή του Γενικού Λυκείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών στους σχολικούς αγώνες ανωμάλου δρόμου, τριών και τεσσάρων χιλιομέτρων, που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού Σταδίου, την περασμένη Τρίτη 16-12-2008.
Η εννιαμελής αποστολή του ΓΕΛ ΔΕ ΣΑΠΩΝ με 5 κορίτσια και 4 αγόρια ( μαθητές και μαθήτριες των δύο πρώτων τάξεων του Λυκείου) – η μεγαλύτερη όλων των Λυκείων – αριθμός πρωτοφανής για τα σχολικά και αριθμητικά δεδομένα ενός περιφερειακού σχολείου – συνιστά από μόνος του ανεπανάληπτη επιτυχία και καταδεικνύει πως έχει εμπεδωθεί στη συνείδηση του συνόλου του μαθητικού δυναμικού του σχολείου η αξία του ολυμπιακού ιδεώδους, της συμμετοχής και της ευγενούς άμιλλας.
Όλοι οι αθλητές και όλες οι αθλήτριες ανεξαιρέτως επέδειξαν, με την καθοδήγηση του πρωτομάστορα των φετινών επιτυχιών, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, καθηγητή φυσικής αγωγής Μάγειρα Ιωάννη, αξιοθαύμαστη θέληση και απαράμιλλο πάθος σε έναν ανεπανάληπτο αγώνα, με συνεχείς εναλλαγές στις πρώτες θέσεις και αγωνία μέχρι το τέλος.
Ο Χαλήλ Αλή, χωρίς προηγούμενη εμπειρία αγώνων σε ένα αγώνισμα πολυεπίπεδο με ιδιαίτερες απαιτήσεις, ψυχικές και σωματικές, απέναντι σε αθλητές συλλόγων με εμπειρίες και παραστάσεις από μεγάλους αγώνες, απώλεσε τελευταία στιγμή την πρώτη θέση για τεχνικές λεπτομέρειες διαχείρισης του αγώνα.
Οι υπόλοιποι διακριθέντες του ΓΕΛ ΔΕ ΣΑΠΩΝ κατέκτησαν τις ακόλουθες θέσεις: Κοτρανίδης Νίκος 7η θέση, Αμπραμιάν Έφη 6η θέση, Μουμίν Πριλ 7η θέση, Κεχαγιά Σουλειμάν Γκιζέμ 8η θέση. Συμμετείχαν ακόμη Αριστινίδου Άννα, Χατζοπούλου Βασιλική, Τσιώτρας Βασίλης και Τσακίρ Εκρέμ.
To σχολείο επεφύλαξε θερμή υποδοχή στους αθλητές και στις αθλήτριες της αποστολής και θα τους τιμήσει ξεχωριστά. Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους.


ΚΟΛΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΓΕΛ ΔΕ ΣΑΠΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου